MitId

Der er noget galt med Danmark – Toget kører den helt forkerte vej!

Pas på med blindt at accepterer hvad som helst

En lille historie fra det virkelige liv, og besværligheden omkring mit id når du enten mister eller får stjålet din smartphone i udlandet.
Min datter er på skole i Barcelona, og i din anledning havde hende og hendes veninder været i byen i Barcelona.
På denne bar mister min datter hendes telefon, hvor både bankkort, kørekort samt mit id er tilknyttet til.
At miste sin telefon med ALLE ens oplysninger i udlandet er i sig selv ret ubehageligt, så vi fik spærret det hele ret hurtigt, uden nogen kunne nå at misbruge oplysninger derfra.
Dog ville spansk politiet ikke hjælpe dagen efter, selvom man kunne se hvor telefonen befandt sig. (tilsyneladende en gennemgribende tendens blandt alt politi i EU)
Nu kommer vi så til det spændende med mitid, for hvis du har tilknyttet alle dine personlige oplysninger såsom sygesikring, hævekort, osv, så har man seriøst et problem hvis man mister sin telefon, man er nærmest udelukket fra alt, indtil du har genetableret og fået tilsendt (fra det offentlige) nyt nemid.
Men hvordan er det nu når man skal bestille nyt nemid, det er rigtigt, så skal man sjovt nok benytte sit nemid, som man så ikke lige har ved hånden når man er i udlandet.
Og skal man til borgerservice og have nyt nemid, skal man have sit pas med, man kan ikke bare ringe og bestille et nyt.
Så er du på ferie i udlandet og mister din telefon, er du bogstaveligt talt fortabt og udelukket fra systemet.
Dvs. At når man mister sin telefon med alle ens oplysninger på, så er man mere eller mindre handlingslammet, indtil systemet tilsender dig nyt nemid kort.
Fremtiden er dyster og ekstremt diktatorisk, altsammen foranlediget af lobbyister, filantroper og andet “demokratisk” valgt landsforræderisk materiale.
Forstil jer at man har overskredet sin månedlige EU opsatte co2 kvote, så lukker de ens telefon, og du er udelukket fra systemet indtil din kvote er nulstillet i den efterfølgende måned, det er femtiden vi har i vente når vi egentligt bare bliver siddende på vores flade røv og tager imod, uden at være kritiske eller siger fra Overfor det overvågnings samt kontrolsystem der er igang med at blive fulgt ud etableret i landet.
Det man har fysisk i sin hånd er noget man har kontrol over, og så længe man afgiver sin frihed for en smule sikkerhed, ja så mister man altså begge dele, husk det.
Folket i landet har stiltiende accepteret at bankerne har den magt de har fået tildelt af vores levebrødspolitikere, vi kan ændre det, men det kræver folk indser at den teknologi de synes er så nem og smart, også har en mørkere side som vi kke bliver helt oplyst om, men vi kan alle godt se hvor det bære hen Og om ikke så længe, så er det forsent.
Min  bekymring for fremtiden ligger ikke hos mig selv, men hos fremtidige generationer som skal leve under det her, kun fordi at 4-5 generationer før dem, ikke gad at ændre den diktatoriske styreform vi har i vente, på trods af det åbenlyse 🙁
Skrevet af Sonny Faarborg

Medicins selvtest indført i Østrig

Østrig har indført medicinsk selvtest fra 0 klasse til 4 klasse.

Hvorfor skal man accepterer flere tusinde siders tæt skrevet juridiske dokumenter for at kunne få lov til at betale en regning online i din netbank ?

EN GUIDE TIL HVORDAN DU UNDGÅR MITID

EN GUIDE TIL HVORDAN DU UNDGÅR MITID

Rent drikkevand er vores vigtigste ressource

98 % af alle vandværker i Danmark er nu forurenet. For at lave en vandmåling af dit drikkevand der kan måle PPM i vand skal man bruge en TDS måler. En TDS måler kaldes også for en tørstofmåler.

Nu kan alle danskere lave sin egen vandmåling. Dette lille apparat bør værer i ethvert dansk hjem.

Vandmåling med en TDS måler

Transportabel TDS måler