G4S

En medlem af regeringen i Canada er trådt ud som whistleblower og har fortalt en hemmelig plan som er underskrevet af 190 lande i verden. Planen går ud på at vaccinerer alle landes borger. Dem der ikke ønsker at blive vaccineret kommer med på et internat / militær kaserne og får en TVANGS vaccine.

Ole Dammegaard nævnte at AGENDA 2030 er det endelige mål om at tilbyde alle mennesker der ejer jord og bygninger at nulstille gæld og man underskriver at man aldrig kan komme til at eje noget i fremtiden, nøjagtig som man gjorde under kommunismen i Østeuropa.

Den Danske Regering har underskrevet en aftale med G4S om en fireårige aftale der blev underskrevet i 2019 har følgende belysninger som ikke er til fordel for dig og dine børn.

Man vil typisk bruge udenlandsk arbejdskraft til denne operation, altså vagter der er specialuddannet i “vagt og sikkerhed” i G4S i feks Hviderusland eller andre fjerne lande.

Disse såkaldte vagter fra G4S Skal hjælpe med at indfange de mennesker der ikke vil vaccineres

G4S der har 570.000 ansatte i verden fordelt på over 125 lande og ejer 54 datterselskaber hvoraf et selskab har fået til opgave at bygge FEMA fængsler, der er designet til os mennesker “slver”, i Australien.

Se video med Ole Dammegaard og Mads Palsvig

Vand

Link video